• 1

De techniek van Amini Joomla! Hosting

Amini Hosting als betrouwbare Joomla Hosting partner

Voor de meeste hosting providers gaat hosting om techniek. Voor ons gaat hosting om de gebruiker. Wij weten wat u nodig heeft en zorgen er altijd, onder alle omstandigheden, voor dat het werkt. Daarom zullen wij u zo min mogelijk lastig vallen met details. Mocht u toch wat meer willen weten over hoe alles geregeld is bij Amini Joomla! Hosting, dan kunt u deze pagina doornemen.

Amini Joomla! Hosting is virtueel

Wij maken gebruik van cloud hosting. Dit houdt in dat wij zogenaamde virtuele servers laten draaien op meerdere hardware (machines). Mocht er ook maar iets aan de hand zijn met de virtuele server waar u op draait, dan wordt uw server door middel van een slimme configuratie (failoversysteem) direct overgenomen door een andere machine. Om de server virtueel te maken, gebruiken wij het open source programma Xen. Hierdoor kunnen wij het geheel naar eigen smaak configureren en de kosten blijven laag.

Amini Joomla! Hosting is extreem veilig

In de techniek wordt er als het over veiligheid gaat vaak over redudantie gesproken. Dit betekend dat alles dubbel (redundant) uitgevoerd wordt. Als 1 component faalt, dan wordt dit direct/automatisch overgenomen of voortgezet door een reserve component. Deze redundantie kan op allerlei niveau's doorwerken. Onze netwerk componenten (traffic link, switch, router) zijn redundant opgesteld. Maar wij werken ook met 2 datacentra. Mochten er problemen zijn in het ene datacentrum, dan kunnen we terugvallen op het andere datacentrum.

Amini Joomla! Hosting is extreem snel

De prestaties zijn van groot belang voor uw organisatie, bedrijf of stichting. Een trage server kost gewoon geld. Onze virtuele servers zijn dusdanig ingericht, dat in het geval van overbelasting eenvoudig extra processor kracht of geheugen aan de virtuele server toegevoegd kan worden. Dit kost niets extra. Voor ons is dat een vanzelfsprekende service.

Amini Joomla! Hosting is extreem goed met uw data

Uw data wordt opgeslagen op een centrale Storage Area Network (SAN). Het wordt vrij lastig om precies uit te leggen wat SAN is. Het komt er op neer dat uw data gescheiden wordt van de fysieke servers (machines) en kopieën van uw data worden verspreid over meerdere harde schijven (RAID 6). Mocht er iets misgaan met een harde schijf, dan wordt het zonder dat u het merkt overgenomen door een andere harde schijf. Uw server heeft met twee RAID controllers toegang tot deze harde schijven. Dit zorgt voor hoge prestaties.

Amini Joomla! Hosting maakt backups op user niveau

Joomla Hosting met EHBO ondersteuning

In principe bent u zelf verantwoordelijk voor uw backups. Als er iets gebeurd, bent u geen data kwijt en kunt u een backup terug plaatsen. Soms gebeurd er wel eens iets wat u niet voorzien heeft. In dat geval hebben wij een backup die ongeveer 3 weken terug gaat. Hiermee kunnen wij dat ene bestand dat u per ongeluk verwijderd heeft, toch nog terughalen.

Tot slot

Kortom, u kunt ons vertrouwen. Wij nemen al uw zorgen uit handen en zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort te werken. Mocht er toch iets onverwachts gebeuren (wij zijn namelijk op alles voorbereid), dan kunt u van onze deskundigheid op aan. Binnen de kortste keren worden problemen opgelost. Amini Joomla! Hosting; ervaar het zelf!

Bestel Amini Hosting