• 1

Webhosting is een beveiligde ruimte op internet. Een hosting provider is een bedrijf welke een dienst die zowel particulieren als bedrijven ruimte op een server aanbiedt voor het opslaan van informatie of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Andere synoniemen hiervoor zijn: Webhosting provider, host, hostingbedrijf of provider. Joomla Hosting gaat nog een stap verder. Een Joomla Hosting provider doet hetzelfde, maar is volledig gespecialiseerd in Joomla. Voordeel is dat u terecht kunt met heel specifieke vragen met betrekking tot Joomla. 

Het in gebruiknemen van Joomla Hosting is eenvoudig. Om uw Joomla website beschikbaar te maken voor het internet, moet deze informatie met behulp van een FTP programma naar een Joomla server verzenden. Aan deze ruimte op de server wordt uw domeinnaam gekoppeld (het adres). Op deze manier is uw Joomla website zichtbaar voor bezoekers. 

Het uitzoeken van Joomla Hosting is niet zomaar iets. Veel bedrijven bieden Joomla Hosting wel aan, maar na bestelling wordt u aan uw lot overgelaten. Om deze redenen is het belangrijk dat u wat meer van Joomla Hosting afweet, zodat u weet waar u op moet letten. Op onze homepagina vindt u meer informatie over onze Joomla Hosting pakketten.