• 1

Bij ecommerce denken Joomla gebruiker vaak gelijk in webwinkels. Terwijl dat in veel gevallen niet altijd de meest logische keuze is. Als u bij ecommerce nu eens denkt aan Joomla! formulieren. Dan gaat er een nieuwe wereld open. Met een Joomla! formulier kunt u snel een product verkopen, een inschrijving voor een cursus/workshop/event afhandelen, feedback formulier inzenden, of een factuur uit uw eigen administratie pakket laten betalen. Het probleem dat u dan niet beschikt over de betaalmethode iDEAL is verleden tijd.

Joomla! formulier maken met RSForm!Pro

Een Joomla! formulier maken met RSForm!Pro

Met de Joomla! extensie RSForm!Pro kunt u in een handomdraai een Joomla! formulier maken zonder enige ervaring met code. Het snelste werkt om een voorbeeld formulier te gebruiken en deze te bewerken naar uw eigen wensen. Dit voorbeeld formulier bevat al de meest gebruikte formulier elementen zoals bijvoorbeeld een tekstvak, een tekstveld, dropdown en meerkeuze opties.

Met enkele standaard layouts kunt u ook de vormgeving eenvoudig wijzigen. Uiteraard indien u meer ervaring heeft met HTML/CSS kunt u ook heel ingewikkelde formulieren maken. Met RSForm!Pro kan het allemaal.

Download RSForm!Pro
Ga naar de website van RSJoomla! voor meer informatie over RSForm!Pro.

iDEAL implementeren met cciDEAL Platform

iDEAL implementeren met cciDEAL Platform

Met de Joomla! extensie cciDEAL Platform kunt u iDEAL implementeren in diverse bekende Joomla! extensies. Dit artikel gaat specifiek over iDEAL in Joomla! formulieren. Wellicht zullen in latere artikelen andere mogelijkheden de revue passeren. Installeren en configureren van het component en de speciale RSForm!Pro plugin is niet moeilijk. Mocht u er niet uitkomen dan biedt Chill Creations snelle en professionele ondersteuning tijdens de installatie.

Download cciDEAL Platform
Ga naar de website van Chill Creations voor meer informatie over cciDEAL Platform.

Een ijzersterke ecommerce combinatie

Als u deze 2 Joomla! extensies aanschaft kunt u direct beginnen met een formulier bouwen. De iDEAL mogelijkheden van cciDEAL Platform worden ‘automatisch’ (na installatie) toegevoegd aan het Joomla! formulier component RSForm!Pro. U kunt hierna 1 of meerdere iDEAL producten/diensten aan uw Joomla! formulier toevoegen. Dit hangt volledig van uw creativiteit af.