• 1

Inmiddels is er een beta release van Joomla 2.5 vrijgegeven. De stabiele versie wordt verwacht op 24 januari 2012. Aangezien Joomla 1.5 en Joomla 1.7 binnenkort niet meer ondersteund worden (Joomla 1.5 april 2012 / Joomla 1.7 februari 2012), is het noodzakelijk om na te denken over upgraden. Voor webwinkels is er goed nieuws, Virtuemart 2.0 is recent vrijgegeven. Het ziet er een stuk frisser uit. De vraag is alleen, hoe zit het met de ondersteuning van iDEAL? Kunt u met deze nieuwe versies ook iDEAL betalingen ontvangen?cciDEAL Platform voor Virtuemart 2.0Om u gelijk gerust te stellen, dat kan! Er is een nieuwe versie van cciDEAL Platform klaar welke volledig compatible is met Virtuemart 2.0 en Joomla 2.5. Het component cciDEAL Platform gaat cciDEAL Virtuemart vervangen welke uitsluitend geschikt was voor Joomla 1.5 en Virtuemart 1.1. Eigenlijk is het meer dan een vervanging. U krijgt namelijk heel veel extra’s. Zo kunt u met cciDEAL Platform niet alleen iDEAL toevoegen aan Virtuemart 2.0 maar ook aan andere populaire extensies als: RS Form Pro, Sobi 2, Simple Caddy, Redshop en nog veel meer.

Mocht het nog niet genoeg zijn, u kunt ook een iDEAL betaalknop aan een standaard Joomla artikel toevoegen. Een hele webwinkel opzetten voor uitsluitend 1 product is niet meer nodig!Hoe voeg ik iDEAL toe aan Joomla 2.5 en Virtuemart 2.0?

Allereerst schaft u het iDEAL component cciDEAL Platform aan. Vervolgens krijgt u van de ontwikkelaar een uitgebreide handleiding welke u door de installatie heen helpt. Mocht u vastlopen? Geen probleem! De ondersteuning via het ticketsysteem gaat hartstikke snel en de kwaliteit is goed. Bent u binnen 30 dagen niet tevreden? Dan vraagt u gewoon uw geld weer terug. Ook dat is geen probleem!
iDEAL voor Joomla 2.5 en Virtuemart 2.0