• 1

Joomla facturatie is een veel gevraagde uitbreiding voor Joomla 2.5 en Joomla 3. Veel webontwikkelaars vinden het onhandig om een apart facturatie programma naast hun Joomla website te gebruiken. Het is natuurlijk veel handiger om de facturatie binnen Joomla zelf af te handelen. Dat is nu mogelijk met het Joomla facturatie component: ccInvoices.

Joomla facturatie met ccInvoices is tijdbesparend

De tijdbesparing begint al tijdens de installatie. De configuratie pagina is logisch en overzichtelijk opgezet. Zo kunt u snel instellingen aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan de factuur nummering: JAAR+NUMMER (2011001), het datum formaat (Europees), de munteenheid en de standaard berichten naar uw klanten (factuur email, herrinnerings email). Hier voegt u ook uw bedrijfsdetails toe en kunt u uw logo uploaden. Al met al niet meer dan 5 minuten werk. Tot onze grote verbazing gaat het aanmaken van een factuur net zo snel! Nadat u op “nieuw” klikt, kunt u op een pagina zowel een nieuwe klant toevoegen als een nieuwe factuur aanmaken.

Joomla facturatie met ccInvoices

ccInvoices: het aanmaken van een factuur en het toevoegen van een klant op 1 pagina

Joomla facturatie met ccInvoices is eenvoudig

Het component is goed doordacht. Zo worden de gebruikers toegevoegd als Joomla gebruiker. Op deze manier zit u niet met 2 verschillende gebruikers groepen welke u constant moet synchroniseren. Per gebruiker kunt u aangeven of deze gebruiker toegang heeft via de frontend om de facturen in te zien (uiteraard na inloggen). Ook is er aan iDEAL & PayPal betalingen gedacht.

Nog enkele voordelen

  • Maak PDF facturen aan in uw Joomla website
  • Eenvoudig aanpassen van de Joomla factuur template
  • Open Source, dus mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken
  • Werkt met meerdere talen
  • Uitstekende ondersteuning
  • Het best gewaardeerde Joomla facturatie component in de JED

Voor wie is ccInvoices geschikt?

Als u opzoek bent naar een eenvoudig Joomla facturatie component dan is ccInvoices absoluut de beste keuze. Het maakt hierbij niet uit of u gebruik maakt van webwinkel software of niet. ccInvoices communiceert uitsluitend met Joomla. Het is wel verstandig om uzelf af te vragen welke functies u echt nodig heeft. De kracht van ccInvoices ligt juist in de eenvoud niet in de hoeveelheid complexe functies (die de meeste mensen toch niet gebruiken). Verwacht bijvoorbeeld geen koppeling met boekhoudpakketten of uitgebreide statistieken. ccInvoices is wat het is: een Joomla facturatie component (voor Joomla 2.5 en Joomla 3.0). Volgens Amini Joomla! Hosting een aanrader!Kijk hier voor meer informatie over ccInvoices.