• 1

Joomla! formulier met iDEAL

Bij ecommerce denken Joomla gebruiker vaak gelijk in webwinkels. Terwijl dat in veel gevallen niet altijd de meest logische keuze is. Als u bij ecommerce nu eens denkt aan Joomla! formulieren. Dan gaat er een nieuwe wereld open. Met een Joomla! formulier kunt u snel een product verkopen, een inschrijving voor een cursus/workshop/event afhandelen, feedback formulier inzenden, of een factuur uit uw eigen administratie pakket laten betalen. Het probleem dat u dan niet beschikt over de betaalmethode iDEAL is verleden tijd.

Lees meer...

iDEAL voor Joomla 2.5 en Virtuemart 2.0

Inmiddels is er een beta release van Joomla 2.5 vrijgegeven. De stabiele versie wordt verwacht op 24 januari 2012. Aangezien Joomla 1.5 en Joomla 1.7 binnenkort niet meer ondersteund worden (Joomla 1.5 april 2012 / Joomla 1.7 februari 2012), is het noodzakelijk om na te denken over upgraden. Voor webwinkels is er goed nieuws, Virtuemart 2.0 is recent vrijgegeven. Het ziet er een stuk frisser uit. De vraag is alleen, hoe zit het met de ondersteuning van iDEAL? Kunt u met deze nieuwe versies ook iDEAL betalingen ontvangen?

Lees meer...

Voorkom dat uw Joomla! website gehackt wordt met Admin Tools

De veiligheid van uw Joomla! website is van groot belang. Als Joomla! hosting provider zien wij het als onze taak om u te informeren over wat u het beste kunt doen om uw Joomla! website veiliger te maken. Wanneer u erachter komt dat uw Joomla! website is gehackt staat u voor een probleem. Dit kunt u bijvoorbeeld oplossen door een backup terug te plaatsen van voor een moment dat uw Joomla! website is gehackt. Toch blijft het vervelend. Voorkomen is veel beter dan genezen. Met het Joomla! component Admin Tools van Akeeba is dit mogelijk, en u krijgt ook nog eens een hoop extra.

Lees meer...

Slimme Joomla facturatie met ccinvoices

Joomla facturatie is een veel gevraagde uitbreiding voor Joomla 2.5 en Joomla 3. Veel webontwikkelaars vinden het onhandig om een apart facturatie programma naast hun Joomla website te gebruiken. Het is natuurlijk veel handiger om de facturatie binnen Joomla zelf af te handelen. Dat is nu mogelijk met het Joomla facturatie component: ccInvoices.

Lees meer...